MBO College Noord

 

Studentenraad MBO College Noord

Wij, leden van de studentenraad Noord, hebben verschillende projecten die wij hebben afgerond of waar wij nog mee bezig zijn:

Vóór de kerstvakantie deelden wij chocolademelk uit om iedereen een fijne vakantie te wensen namens de studentenraad. In januari zijn we officieel geïnstalleerd door de directeur, in het bijzijn van studenten, managers en andere medewerkers.

Rond Valentijnsdag hebben wij rozen uitgedeeld voor iedereen die een tip en top over de school opschreef. Deze tips en tops gebruiken wij weer om de school te verbeteren. We zijn regelmatig in gesprek met de directeur van MBO College Noord, Bastiaan Smits.

Tijdens Open Dagen staan wij paraat met onze studentenraadsbomberjacks en presenteren wij ons als beeld voor de studentenraad en voor de school. Popcorn scheppen, mensen begeleiden of flyers uitdelen: bij de studentenraad mbo college noord kan het allemaal.

Wij zijn bezig met het organiseren van een schoolfeest, we strijden voor een eigen studentenraadsruimte en we proberen ons zoveel mogelijk te laten zien en horen.

Vind ons op Facebook: Studentenraad MBO College Noord

Mail ons op: sturanoord@rocva.nl

Berichten van de Noord-studentenraad