MBO College Amstelland

 

Studentenraad MBO College Amstelland

Bestuur

Voorzitter: Terence Verhagen (foto)

Vicevoorzitter: – Jurmen Hughes –

Penningmeester: Sakiena El Asri

Secretaris: Richard Bloos

Momenteel zijn er nog diverse opleidingen niet vertegenwoordigd. Wij zoeken nog nieuwe leden vanuit div se opleidingen! Zit jij op MBO College Amstelland en heb je interesse in de er Studentenraad? Neem dan contact met op ons via de contactformulier op deze website.

De Studentenraad (SR) is bezig geweest met het opzetten van het DB. We hebben een werkruimte (1.77) voor elkaar gekregen waar studenten ons kunnen vinden en waar onze dagelijks bestuursleden (db) kunnen vergaderen. Ook hangt er een brievenbus voor de deur. Studenten kunnen daar een bericht voor ons achterlaten; zoals een vraag, tip of een leuk idee.

Dit hebben wij al bereikt en gedaan

  • We hebben een eigen werkruimte (ondanks het ruimtetekort!).
  • Een rozenactie met Valentijnsdag, om tips en tops te verzamelen. Daardoor weten wij waar we ons als SR sterk voor moeten maken.
  • De SR is lid van de sollicitatiecommissie, wij hebben inspraak bij de aanname van nieuwe medewerkers zoals docenten en opleidingsmanagers.
  • Wij praten mee over het verbod bij Albert Heijn voor onze studenten en zoeken naar een oplossing met directie en management van AH.
  • Wij hebben inzage in de stukken van ‘de Staat van Instelling’ en daar ons mening over gegeven aan de directie en College van Bestuur (CvB).
  • Geholpen om het eerstejaars project ‘ Breaking News’ op voeten te zetten. Met name het eindfeest.

Berichten van de Amstelland-studentenraad

Breaking News (MBO College Amstelland)

Posted on Dec 27th, 2014 - By CSRbeheer - 0 Comments

Met vreugde kan ik zeggen dat dit jaar het eerstejaarsproject ‘Breaking News’ een groot succes was voor zowel de school als de SR. Voor het eerst zijn wij erin geslaagd een project voor vrijwel alle eerstejaars leerlingen te kunnen realiseren. Met samenwerking van : Lidy de Jager, Michaela…

Continue Reading

Het pinapparaat komt er

Posted on Jun 10th, 2013 - By CSRbeheer - 0 Comments

Uit de tips bleek dat er op MBO College Amstelland veel behoefte is aan een pinapparaat in de kantine. Wij hebben ons toen hard gemaakt om dit voor elkaar te krijgen en nu word er een aansluiting aangelegd voor een pinapparaat in de…

Continue Reading