jul 022014
 

78227DWI_Kickstart-940x264

Geacht mbo-talent!

 

Van harte gefeliciteerd met je mbo-diploma! De eerste stap op weg naar een mooie carrière heb je gezet. En dan nu de volgende stap: een leuke baan vinden binnen je vakgebied! We willen je hier graag bij helpen.

 

Kickstart your career

Speciaal voor jou organiseert de gemeente Amsterdam 7 juli Kickstart your career, de ultieme voorbereiding op je mbo-carrière. Dit doet de gemeente in samenwerking met de ROC’s van Amsterdam. Op dit evenement krijg je van professionals van de Gemeente en bedrijven handige tips en trucs om een baan te vinden. Toegang tot Kickstart your career is gratis, inclusief een hapje en een drankje.

 

Een goede reden om te komen

Tijdens Kickstart your career gaan wij zorgen dat je goed voorbereid op zoek naar werk gaat, zodat je snel aan de slag kan als mbo-professional. We vertellen je alles over slim solliciteren, de kunst van het netwerken en het gebruik hierbij van social media, zoals Linkedin. Kortom, tijdens Kickstart your career krijg je alle informatie die je nodig hebt om snel een baan te vinden.

 

Aanmelden, waar en hoe laat?

Meld je aan via www.amsterdam.nl/kickstartyourcareer. Het evenement vindt plaats op maandag 7 juli van 14.00 tot 17.00 uur in Het Sieraad aan de Postjesweg 1 in Amsterdam West. Tram 7 en 17 stoppen voor de deur of kom gewoon lekker op de fiets.

 

Wil jij snel aan de slag met je mbo-diploma? Kickstart your career en kom op maandag 7 juli naar Kickstart your career in Het sieraad!

 

We kijken uit naar je komst!

 

Hartelijke groeten,

 

 

Organisatie van Kickstart your career

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.